Menu

   Sistemul de formare profesională continuă joacă un rol important în reducerea diferenţelor  între  statele membre  ale  Uniunii  Europene,  prin  furnizarea  de  resurse umane  necesare  dezvoltării  economice. Chiar  dacă  într-o  societate  şi  o  economie bazate pe  cunoaştere  sistemul  tradiţional nu mai este  suficient pentru o  carieră de succes, instruirea permanentă este departe de a deveni o realitate pentru toţi angajaţii.

  Lipsa formării profesionale se reflectă în productivitatea scăzută a muncii care împiedică creşterea veniturilor,  în calitatea serviciilor şi a produselor  româneşti, aşa cum succesele din  ţări precum Japonia şi SUA pot  fi explicate prin  investiţia  în  factorul uman mult mai mare decât în Uniunea Europeană, atât în sectorul public, cât şi în cel privat

 

 

Din  păcate,  activitatea  de  formare  continuă  se  derulează  în  condiţii  economice complicate şi nesigure, neexistând finanţare bugetară suficientă, de aceea angajatorii se  implică puţin sau chiar deloc  în procesul de  instruire a angajaţilor.

Misiunea firmei in domeniul formarii profesionale este:

• de a oferi servicii la standarde europene in contextul pietei romanesti;

• de a propune programe de training care sa raspunda nevoilor de dezvoltare exprimate de beneficiarii serviciilor, astfel incat acestia sa isi atinga obiectivele de dezvoltare a resurselor umane pe termen scurt, mediu si lung.

Valorile Audiomed sunt: profesionalismul, responsabilitatea, munca, adaptabilitatea si flexibilitatea permanenta la cerintele pietei muncii.

 

Trainerii Audiomed au o vasta experienta in ariile lor de expertiza, sunt documentati in privinta metodelor moderne de invatare si se concentreaza pe rezultate pozitive pentru beneficiari.

Serviciile noastre de formare profesionala, cuprind atat cursuri autorizate CNFPA,  MMSSF, finalizate cu diplome recunoscute de catre MMSSF cat si cursuri organizate la cerere finalizate cu certificate eliberate de catre organizatie.

La cerere cursurile se organizeaza in cadrul organizatiei dvs, prin tematici stabilite si adaptate cerintelor interne firmei.

Cursuri autorizate:

 

- Formatori de formatori - Ghid in turism
- Manager proiect - Administrator pensiune turistica
- Expert achizitii publice - Limba germana/engleza/franceza/spaniola
- Inspector/referent resurse umane - Izolator in constructii
- Manager in activitatea de turism - Electrician exploatare medie si joasa tensiune